Du er her

Distriktsbestyrelsesmøde 11.10.2022 Zoom Møde

 

Referat fra FU-møde den 11-10-2022 på Zoom

 

Tilstede: Dorthe (til kl. 19), Git, Inge-Mette, Cecilie, Mie, Jeanette, Henrik (til kl. 19).

Dagsorden:

  1. nyt fra DRF
  2. nyt fra D1

Ad 1.

 I sidste uge var der reglementsmøde. Her blev det godkendt, at man ved C-stævner i dressur for heste kan udskrive bidløse klasser i sværhedsgrad 0 + 1.

Endvidere bliver der arbejdet med hvilke sanktioner man kan tildele forældre, der ikke opfører sig ordentligt overfor officials.

 

Ad 2.

Alle genopstiller til næste generalforsamling, undtagen HJ som gerne vil undvære. IMK er lige nu suppleant, men rykker gerne op i bestyrelsen når tid er.

 

Distriktets revisorer genopstiller gerne.

I løbet af 2023 får distriktet en ny hjemmeside - Word Press. Ny mail er testet og regnskabet bliver flyttet over til årsskiftet.

 

Vi mangler at få afviklet Mesterskaber i dressur HOLD+ Individuel + PARA.

Vi skal gerne nå at afholde Rosenparade inden årsskiftet. To stævneterminer blev foreslået, BAL har spring den 29-30. oktober og GLK har dressur den 20. november.

 

Vedr.: Indberetning til distriktets rangliste, så kan man indberette to resultater fra to starter i samme klasse, men altså kun vinde med den ene start.

 

Vi skal alle i FU kontakte vores tildelte klubber i distriktet og opfordre dem til at møde op til mødet den 1.november i HVR. Cecilie sender mail rundt til FU med hvem, der har hvilke klubber.

DATO for årsmøde er 7.februar 2023.    

Dato for nytårskur hos Mie er den 10.januar kl. 18.00

Cecilie ønsker, at vi fremadrettet har en dagsorden forud for vores møder, også så man kan forberede sig på emnerne.  

Cecilie sender forslag til Jeanette om en fast dagsorden, som derefter kan redigeres op til møderne med underpunkter. Det synes alle, at det var en god ide.

Vi skal have kigget på regler for udviklingspuljen i distriktet.

 

Ref. Mie

 

 

 

 
Dato: 
tir, 10/11/2022