Spring Hest Individuelt.....Værløse Rideklub...FOTO

Dato:
Torsdag, august 6, 2020
Resultat:
Tak til Værløse Rideklub for at afvikle distriktsmesterskabet i springning for heste. Værløse var tildelt weekenden d. 7.-9. august.Men dette faldt sammen med både Vindinge-Open og Sjællandsmesterskaberne i Helsinge. Værløse var heldigvis omstillingsparate og afviklede i stedet for stævnet tirsdag til torsdag d. 4.-6. august. Torsdag var der distriktsmesterskab i springning for heste.

Der var 20 ekvipager tilmeldt. Hele 10 ekvipager red dobbelt-nul (fejlfrie i begge hovedrunder). De skulle derfor i omspringning om mesterskabet. Marie Køhler Gudum / Airdino Z fra Storkøbenhavns Rideklub vandt mesterskabet meget sikkert godt tre sekunder foran Vicky Mathiesen / Dejó fra Sporsrideklubben, der vandt sølv. Jan Schultz Jørgensen / Hjørnevangs Dominique vandt bronze lige foran Charlotte Kecia Solvig / SL Jolie Coeur. Knap 0,2 sek skilte de to ekvipager, der begge rider for Sportsrideklubben. Amalie König / Briska BS fra Furesø Rideklub tog den sidste placering i mesterskabet som nr. 5